CV Tuning

Over deze organisatie

30 seconden boodschap

Dit is mijn boodschap

Een beter binnenklimaat, minder kosten én energiebesparing

Wij stellen cv-installaties af in woningen, grote en kleine gebouwen. Ons werk is goed te vergelijken met de grote beurt in de garage. Alleen heet dat bij ons cv-optimalisatie, en is het veelal een eenmalige activiteit. 

Ons inregelwerk zorgt ervoor dat cv-installaties het goed doen. Dus doen wat ze moeten doen. Met zo weinig mogelijk energieverbruik het overal lekker warm hebben.

Besparingen van 10% in woningen en 20-25% in grote gebouwen zijn heel normaal.

Utiliteit - particulieren - installateurs

Grote gebouwen
Kantoorgebouwen, gemeentehuizen, wijkcentra BO en VO-scholen. Ook in de TU Delft is ingeregeld.

Onnodig vaak heeft men klachten over het binnenklimaat. We adviseren in de vorm van een gebouwdossier of een bestek.  en kunnen de regeltechnische aanbevelingen ook zelf uitvoeren in een cv-optimaliseringstraject.

Woningen
Is het in de woonkamer lekker warm, maar blijft het op de zolder te koud? Bijna altijd kan CV Tuning dit soort warmte-/ en koudeklachten oplossen. Voor particulieren begint het met een Woningdossier. Men vult een vragenlijst in, plaatst foto's, en wij geven de mogelijkheden tot inregelen en kosten en baten aan. 

Samenwerking CV Tuning met installateurs:
CV-Optimalisatie /waterzijdig inregelen / Troubleshooten /Allerlei soorten trainingen, waaronder een Inservicetraining /

Mogen wij aan u voorstellen!