Lovolato

Adres: Hillekensacker 1929
Postcode: 6546 KT
Plaats: Nijmegen

Over deze organisatie

Opvallend en uitzonderlijk is het speciale aanbod Italiaanse en Oostenrijkse wijnen die Lovolato presenteert via de website https://www.lovolato.com/

Daarnaast worden er Wijn & Spijs evenementen georganiseerd met een exclusief aanbod van wijnen met bijpassende luxe hapjes.
Lovolato is tot leven gekomen uit bijeenkomsten met personen die hun interesse en liefde voor wijn delen. De naam is een samenstelling van namen van de personen die nauw met elkaar verbonden zijn, en zich met dezelfde intensiviteit verdiepen in wijn en spijs.

Lovolato richt zich vooral op gebieden uit Oostenrijk en Italiƫ waar het produceren van kwaliteitswijn voortkomt vanuit de traditie. Jarenlange ervaringen worden hierbij ingezet voor het produceren van kwalitatief super wijnen, waarbij ook nieuwe ontwikkelingen worden ingezet voor het optimaliseren van de wijn.

Deze liefde voor wijn, de oorsprong en de contacten die hieruit voortkomen liggen ten grondslag aan de basis van Lovolato. De wijnen die worden geselecteerd, zijn met liefde gemaakt en tot stand gekomen met respect voor de natuur en de omgeving waar de druiven groeien.

Het belangrijkste waar Lovolato zich op richt is de samenhang van wijn, spijs, goed gevoel en warme contacten en de ervaringen hiervan te delen met gelijkgestemden. Waan je met een prachtige wijn in de kleurrijke omgeving van de heuvels van Oostenrijk of aan het Gardameer van Italiƫ. Laat je verleiden door de kwaliteit van deze wijnen en droom van vakantie, goed gevoel, lekker eten en wijn.

Per jaar worden een aantal evenementen op vaste data georganiseerd zie hiervoor https://www.lovolato.com/
Wil je liever een evenement organiseren met een geheel eigen groep dan zijn hier ook meerdere mogelijkheden voor.
Neem contact op via de website of +31 615066389
Mogen wij aan u voorstellen!
den Brok Bouwmaterialen

Meer informatie